Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Σειρά: "Στο φάσμα του έρωτα " / " Love on the Spectrum''

      Σε αυτή τη σελίδα πολλές φορές έχουμε μιλήσει για τον αυτισμό καθώς και έχουμε "αγγίξει" μέσα από την θεματολογία μας κάποιες πτυχές του. Σήμερα η σελίδα μας σας προτείνει να δείτε μια σειρά, ίσως να μπορείτε να την παρακολουθήσετε και με τα μεγαλύτερα παιδιά σας.

   Η σειρά "Στο φάσμα του έρωτα" ή "Love on the Spectrum" αναφέρεται σε άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Είναι μια προσπάθεια παρουσίασης του τρόπο ζωής και συνηθειών των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Πώς βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια. Τι βίωσαν και τι βιώνουν. Ακόμη μας μιλούν για την ανάγκη τους να κοινωνικοποιηθούν, να γίνουν αποδεκτοί αλλά και γιατί όχι να ερωτευτούν. Την ανάγκη και την θέληση τους για την αγάπη.

   Είναι μια βιωματική σειρά παραγωγής του Netflix όπου τη συνιστώ σε μικρούς και μεγάλους . Ίσως κάποιοι καταφέρουν να αλλάξουν και οπτική απέναντι στα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

 

Με πολλή αγάπη και σεβασμό




Επιμέλεια: Λάλου Σπυριδούλα Μαρία
Εκπαιδευτικός
Follow & Like: Teacher's Blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

Δημοφιλή άρθρα

Πασχαλινές κατασκευές για το σχολείο🐞

  Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε παρέα με τα παιδιά στο σ...

Δημοφιλή Άρθρα