Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Διακοπές σε περίοδο κορονοϊού

 Οι περισσότερες οικογένειες αυτές τις μέρες, υπό άλλες συνθήκες, είχαν ήδη προγραμματίσει τις διακοπές τους . Σήμερα όμως, στην Covid-19 εποχή η πλειονότητα, αν όχι όλοι, από εμάς φοβόμαστε να ταξιδέψουμε σε άλλη περιοχή, να μπούμε σε μέσα μεταφοράς ή σε ξενώνες- ξενοδοχεία. Τι γίνεται αν έχετε και παιδιά; Δεν θα πάτε διακοπές φέτος;

   Είναι βέβαιο πως ο κίνδυνος υπάρχει και το ποσοστό της ανοσίας είναι μικρό ακόμη. Ωστόσο όλοι έχουμε ανάγκη από στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Διανύσαμε δύσκολες μέρες και μας αξίζει το καλύτερο.

   Έτσι λοιπόν στις φετινές σας διακοπές  προτείνω να πάρετε μαζί σας την καλή σας διάθεση, τα παιδιά σας και σαφώς μάσκες  σε συνοδεία με Covid-19 tests.  Με το να μας κυριεύει το άγχος και ο φόβος δεν πετυχαίνουμε κάτι . Μπορούμε να πάμε τις διακοπές μας τηρώντας όμως τα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Τα παιδιά είναι εκείνα που έχουν περισσότερη ανάγκη από θάλασσα και απεξάρτηση από τις οθόνες.

   Καλό θα ήταν λοιπόν να επιλέξετε μέρη που θα είναι πλούσια σε πράσινο, με μεγάλες παραλίες και δραστηριότητες για τα παιδιά. Να περάστε χρόνο μαζί μακριά από οτιδήποτε ηλεκτρονικό.

   Το Teachers Blog  σας εύχεται καλές διακοπές, γεμάτα ηρεμία, ησυχία, όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας, ασφάλεια και υγεία.

Α και μη ξεχάσετε… αντισηπτικό να πάρετε !!!

 




Επιμέλεια : Λάλου Σπυριδούλα Μαρία

Follow & LikeTeacher's Blog

Σελίδες

Δημοφιλή άρθρα

Πασχαλινές κατασκευές για το σχολείο🐞

  Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε παρέα με τα παιδιά στο σ...

Δημοφιλή Άρθρα