Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Διακοπές Πάσχα και διάβασμα

Διακοπές = η περίοδος πολυήμερης διακοπής της εργασίας για ξεκούραση και ψυχαγωγία, που συνδυάζεται συνήθως με ταξίδια αναψυχής και χαλάρωση.

Αυτός είναι ένας σύντομος όρος της λέξης «διακοπές» που ισχύει για όλους μας ανά τον κόσμο. Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό για τα παιδιά, τους μικρούς ή τους μεγάλους μαθητές;

Όλοι έχουμε ανάγκη από στιγμές ηρεμίας και διασκέδασης με αγαπημένα μας πρόσωπα, έτσι και τα παιδιά χρειάζονται:

·       Ξεκούραση

·       Ύπνο

·       Διασκέδαση

·       Παιχνίδι

·       Φίλους

·       Ταξίδια

·       Βόλτες


Και λιγότερο :

·       Διάβασμα

·       Επαναλήψεις

·       Καταπίεση

Οι μέρες αυτές σκοπό έχουν να σας δώσουν χώρο και χρόνο να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, να ηρεμήσετε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να διασκεδάστε!

Σίγουρα θα έρθει και η στιγμή της επιστροφής στο σχολείο και επίσης σίγουρα κάποιοι εκπαιδευτικοί θα έχουν βάλει καθήκοντα και αυτές τις μέρες. Οπότε μπορείτε για να μην πιεστείτε τελευταία στιγμή, να κάνετε συμφωνία με τα παιδιά σας να κάνουν έστω μία άσκηση κάθε μέρα για να μην αγχωθούν τελευταία στιγμή.  Έτσι θα έχετε χρόνο για όλα.

Όπως και να έχει με ένα χαλαρό πρόγραμμα μπορείτε να χαρείτε αυτές τις μέρες με βόλτες, ταξίδια, μαγειρική, κατασκευές, επισκέψεις σε φίλους και πολλές αγκαλιές.

Δες επίσης: Πασχαλινή κατασκευή ή διάβασε: Πασχαλινές κατασκευές

Επιμέλεια: Λάλου Σπυριδούλα Μαρία

Εκπαιδευτικός

Follow & LikeTeacher's Blog

Σελίδες

Δημοφιλή άρθρα

Πασχαλινές κατασκευές για το σχολείο🐞

  Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε παρέα με τα παιδιά στο σ...

Δημοφιλή Άρθρα