Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Στιγμές της φετινής σχολικής χρονιάς…

Στο σημερινό άρθρο έχω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας στιγμές και σκέψεις από την φετινή σχολική χρονιά που έφτασε και αυτή -τόσο γρήγορα- στο τέλος της.

Γνώρισα τόσα παιδιά και αγάπησα άλλα τόσα.  Γνώρισα νέους συναδέλφους και δέθηκα με άλλους τόσους. Είναι αυτό που λες τύχη ή ευλογία;

Μήπως το να είσαι αναπληρώτρια έχει και θετικά στοιχεία;

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ένα μήνυμα στο κινητό και την ανακοίνωση της σχολικής μονάδας. Ξανά στην Αθήνα (για καλή μου τύχη) και μάλιστα στα παλιά μου λημέρια. Κοντά στο Δημοτικό σχολείο που πήγαινα και εγώ. Η ανυπομονησία να μάθω τα καθήκοντα μου μεγάλη. 

Και ναιι, ειδική αγωγή στην τρίτη τάξη! Το ταξίδι ξεκινάει... Πάμε να γνωρίσουμε τον κόσμο!  Με συνοδοιπόρους τα παιδιά η σχολική χρονιά ήταν όμορφή, δημιουργική,  συναισθηματικά έντονη, κουραστική αλλά γεμάτη αγάπη! Αμφίπλευρη αγάπη! 


  
Κατασκευάσαμε, παίξαμε, διασκεδάσαμε, συζητήσαμε, φάγαμε αλλά πήγαμε και τις εκδρομές μας!

  






Μιλήσαμε για την διαφορετικότητά μας και την αγαπήσαμε!



Και κάπως έτσι έκλεισε αυτός ο κύκλος και νιώθω ευλογημένη που επέλεξα αυτό το επάγγελμα!

Που θα είμαι την επόμενη σχολική χρονιά άραγε; 😁😂

Και να θυμάστε πως όταν ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει κάποιος άλλος και πρέπει να μας βρει το ίδιο έτοιμους και χαρούμενους.

Με αγάπη,

Η δασκάλα σας

Λάλου Σπυριδούλα

Δείτε επίσης: 





    

Σελίδες

Δημοφιλή άρθρα

Πασχαλινές κατασκευές για το σχολείο🐞

  Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε παρέα με τα παιδιά στο σ...

Δημοφιλή Άρθρα