Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά

Βρισκόμαστε ήδη σε γιορτινή διάθεση και αυτό σημαίνει ότι οι χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά έχουν την τιμητική τους!

Είτε επιλέξετε να διοργανώσετε μία βραδιά σινεμά στο σπίτι, είτε στο σχολείο ακολουθούν κάποιες προτάσεις για να διαλέξετε.

·         Ο Γκριντς (The Grinch)

Βασισμένο στο παραμύθι του Δρ. Σους, ο Γκριντς ο γκρινιάρης έχει μπουχτίσει με την χαρά των γιορτών, ιδιαίτερα με το γειτονικό χωριό Χούβιλ. Οπότε, με την βοήθεια του σκύλου του Μαξ, αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: The Grinch

·         Μόνος στο Σπίτι (Home Alone)

Η οικογένεια ΜακΚάλλιστερ ετοιμάζεται για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Παρίσι.Το επόμενο πρωί, μέσα στον σαματά, η οικογένεια που είναι τώρα στο αεροπλάνο, συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει τον Κέβιν μόνο στο σπίτι. Ο Κέβιν πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του, μαθαίνοντας ότι δυο κλέφτες προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: Home Alone

·         Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express)

Ένα μικρό αγόρι κάνει ένα μαγικό ταξίδι με το τρένο στον Βόρειο Πόλο την παραμονή των Χριστουγέννων κι ανακαλύπτει τα θαύματα της φιλίας και του πνεύματος των γιορτών.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: The Polar Express

·         Οι Πέντε Θρύλοι (Rise of the Guardians)

Ένα αγόρι ξυπνά με αμνησία μέσα σε μία παγωμένη λίμνη γνωρίζοντας μόνο ότι το όνομα του είναι Jack Frost. Ο Jack ανακαλύπτει πως έχει τη δύναμη να δημιουργεί χιόνι, πάγο και θύελλες, αλλά και ότι είναι αόρατος στους ανθρώπους. Τριακόσια χρόνια αργότερα, ο μυστηριώδης Άνθρωπος στο Φεγγάρι προειδοποιεί τους τέσσερις Φύλακες των Παιδιών, τον North, τον Bunnymund, την Tooth και τον Sandman, πως το πνεύμα του φόβου, ο Pitch Black, απειλεί με τους εφιάλτες του τα παιδιά όλου του κόσμου. Στη συνέχεια επιλέγει ως πέμπτο Φύλακα τον ανώριμο Jack.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: Rise of the Guardians

·         Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (A Christmas Carol)

     Μια παραμονή Χριστουγέννων, επτά χρόνια μετά το θάνατο του συνεργάτη του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, ο μίζερος Εμπενίζερ Σκρουτζ περνά την ημέρα εκφοβίζοντας τους εύθυμους κατοίκους του Λονδίνου, τον πιστό υπάλληλό του, Μπομπ Κράτσιτ, και δυο φιλάνθρωπους που του ζητούν να κάνει μια δωρεά για τους φτωχούς της πόλης, ενώ αρνείται την πρόσκληση του ανιψιού του, Φρεντ, να δειπνήσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Το βράδυ, το φάντασμα του Μάρλεϊ εμφανίζεται στον Σκρουτζ και τον προειδοποιεί ότι τρία πνεύματα θα τον επισκεφτούν για να του προσφέρουν μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: A Christmas Carol

Φτιάξτε ποπ κορν και φύγαμε!



Επιμέλεια: Λάλου Σπυριδούλα Μαρία

Εκπαιδευτικός

Follow & Like:

 

Σελίδες

Δημοφιλή άρθρα

Πασχαλινές κατασκευές για το σχολείο🐞

  Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε παρέα με τα παιδιά στο σ...

Δημοφιλή Άρθρα