Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Οι χρωματιστές γαλότσες

Τις θυμάμαι αυτές τις γαλότσες. Τις είχα διαλέξει με τόση χαρά, στο λύκειο, παρέα με την μαμά μου. «Επειδή επιστρέφεις με τα πόδια πρέπει να φοράς παπούτσια για την βροχή. Θα κρυώσεις. Διάλεξε λοιπόν, ποιες θες;», μου είχε πει.

Επέλεξα λοιπόν αυτές. Μου άρεσαν γιατί ήταν ιδιαίτερες, μοναδικές, χρωματιστές.

.

Εσύ...εσύ που με κορόιδευες όταν τις φορούσα τις θυμάσαι; Όταν με φώναζες «κλόουν» μαζί με τα άλλα τα αλάνια στη τάξη; Θυμάσαι;

.

Εγώ δεν σε ξεχνώ! Δεν ξεχνώ πόσο με ενόχλησε αυτό! Ότι για λίγο καιρό (ευτυχώς) έπαψα να φοράω χρώματα για να μη με κοροϊδεύεις!

.

Ευτυχώς ήταν για λίγο. Γιατί είχα μια οικογένεια που με βοήθησε και φίλους που με στήριξαν. Μου πήρε λίγο καιρό για να πάψω να ασχολούμαι μαζί σου! Για να αδιαφορήσω. Και όσο εσύ (με την παρέα σου) με φωνάζατε «κλόουν» τόσο εγώ φορούσα αυτά που μου άρεσαν! Μέχρι που βαρεθήκατε την αδιαφορία μου.

.

Μέχρι που το «Που πας έτσι ρε κλόουν;» και τα σπρωξίματα, έγιναν τελικά... με την δύναμη της ψυχής μου, με το «Σταμάτα» και το στήριγμα των φίλων μου... «Καλημέρα Σπυριδούλα».

.

.

Η συμβουλή μου λοιπόν αγαπημένοι μου είναι να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας! Δεν είναι πιο δυνατοί από εσάς. Η δύναμη κρύβεται μέσα στη καρδιά σας, στην οικογένεια και τους φίλους σας! Πείτε ΌΧΙ σε ό,τι σας ενοχλεί, σε όποιον σας ενοχλεί.

.

Η διαφορετικότητά μας είναι και η μοναδικότητά μας!!!

.

Μίλα, μη σωπαίνεις!   

.

Με αγάπη η δασκάλα σας

 

#stop_bullying

#οιχρωματιστέςγαλότσες

Διάβασε επίσης: Σχολικός εκφοβισμός

Πώς θα καταλάβω ότι το παιδί μου έχει πέσει θύμα Bullying και τι να κάνω;


Σελίδες

Δημοφιλή άρθρα

Πασχαλινές κατασκευές για το σχολείο🐞

  Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε παρέα με τα παιδιά στο σ...

Δημοφιλή Άρθρα